Surse de inspiratie

Momentan Em este cam micuta pentru a pleca la drum, o sa asteptam pana face 6 luni pentru primele calatorii. Este o decizie personala, stiu familii care au plecat cu copilasi mult mai mici, fara a avea probleme. Eu prefer sa mai astept pana i se mai intareste sistemul imunitar, inainte de a vizita locatii noi si pline de oameni. O sa fie un termen interesant si provocator la 6 luni, atunci vom incepe diversificarea alimentatiei, un nou capitol in cresterea micutei.

Profit deci de cele 2 luni pe care le mai avem pana la prima calatorie, pentru a face planuri si pentru a cauta destinatii interesante si potrivite pentru copii. Pana atunci, o sa va dezvalui care sunt sursele mele de inspiratie in ale calatoriilor cu copii.

  • http://www.minicalatorii.ro – este un site foarte frumos, plin de informatii utile si de povestirile din calatoriile unei familii cu 2 fetite superbe. Daca sunteti in cautare de locatii child-friendly, aici e locul perfect, gasiti review-uri obiective si recomandari utile.
  • Grupul de Facebook La Primul Bebe. Este un grup format din mamici – si cativa tatici –  isteti si bine informati. M-a ajutat mai ales in primele doua luni de viata ale lui Em, cand totul mi se parea foarte greu si obositor. Comunitatea LPB reprezinta un punct de sprijin si de stabilitate –  e suficient sa pui o intrebare – si vei primi numeroase raspunsuri de la parinti care au trecut prin aceleasi lucruri ca si tine si te pot ajuta cu experienta lor si cu un sfat binevoitor. Apare pe lista mea ca sursa de inspiratie deoarece de multe ori se discuta despre destinatii de calatorie potrivite pentru copii, cazare child friendly si experiente de pe drum. Mi-e un grup tare drag, il recomand oricarui parinte la inceput de drum.
  • http://travelmadmum.com/ . Aici gasiti blogul unei familii care a pornit la drum prin lume cu bebelusa de 10 saptamani. Cum ziceam mai sus, eu prefer sa fiu un pic mai precauta, dar pot sa admir curajul si hotararea unor parinti calatori. Gasiti inclusiv sfaturi despre cum sa stai cu cortul cu un copil mic.
  • Ca sursa de inspiratie voi adauga si calatoria fabuloasa prin Europa a lui Mihai Barbu, care a gasit cea buna imbinare intre pasiunea pentru fotografie, motociclism, calatorii si familie. Cititi mai multe despre calatorii in 3 cu motocicleta :).

Cam atat din partea mea, daca aveti si voi alte surse de inspiratie pentru calatoriile cu copii, le astept cu drag.

image

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s