Noutati de la Blue Air

Trebuie sa recunosc, mi-e un pic teama de drumurile lungi cu masina cu un bebelus mic. Stiu ca nu este  foarte sanatos pentru coloana lor sa stea mult in scoica – mi-am propus sa investighez mai multe despre calatorii in siguranta cu masina. In plus, si ca adult amortesti si te plictisesti pe scaun, ce pretentii poti sa ai de la un copilas mic? Din acest motiv, unele destinatii sunt mai greu accesibile, mai ales pentru weekend, cand parca iti pare rau sa pierzi atatea ore pretioase pe drum.

Pentru plecarile prin tara, planuiesc sa folosim o alternativa mai rapida si poate chiar mai ieftina, avionul. Am descoperit de curand cursele interne ale companiei Blue Air. Au anuntat cateva curse foarte interesante si ieftine, prin comparatie cu alte variante de transport (tren, autocar, masina personala). In plus, este o companie romaneasca, infiintata in 2004, prima companie romaneasca cu capital 100% privat.

Exista deja zboruri catre Iasi si incepand cu 3 iunie, vor opera zboruri catre Cluj, la pretul anuntat de 89.9 Ron. Copiii cu varsta intre 1 si 23 de luni implinite nu au loc in avion, ei pot calatori in bratele unui adult, iar costul calatoriei pentru ei este de 35 de eur.

Nu am testat pana acum aceasta varianta, pare insa interesanta si cred ca vom apela la ea peste cateva luni. Poate fi un antrenament bun pentru noi pentru viitoare zboruri cu avionul  – o cursa locala, scurta, pentru a testa si daca fetei ii place sa zboare si pentru a ne testa si noua rabdarea, in cazul in care nu ii place.

IMG_7981

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s