Despre noi

De când mă știu sunt omul care se trezește cu noaptea în cap în fiecare concediu să nu cumva să rateze vreun obiectiv de vizitat. Îmi bâzâi prietenii cu eterna întrebare – Și, mai plecăm și noi pe undeva? Nici nu ajung bine  acasă, bagajele sunt încă nedesfăcute în hol, și eu deja visez cu ochii deschiși la următoarea aventură. Ca norocul, Lucian, dragul meu, este la fel de plimbăreț ca mine așa că până acum nu am dus lipsă de aventuri.

Când am devenit părinți în octombrie 2015, Em ne-a schimbat viața și prioritățile cum numai un omuleț mic poate să o facă. Dorul de ducă a rămas însă și a fost completat de dorința de a descoperi împreună cu ea lumea. Așa că am așteptat un pic și am pornit din nou la drum, de data aceasta în formula completă – noi doi și Em.
1001883_677343955616325_1914633232_n

Așa s-a născut și TinyTravels, locul în care vom povesti despre pățaniile noastre de pe drum și o să vă recomandăm locurile frumoase pe care le descoperim. Eu (Crina) mă ocup de scris, Lucian de fotografiat iar Em este ocupată cu călătoriile, descoperitul lumii și, în general, cu a crește mare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s